O Tiskarni MišMaš

Tiskarna Mišmaš je družinsko podjetje iz Šmarje-Sapa, ki v svoji četrtletni tradiciji nudi storitve od priprave do kakovostne izvedbe ter dodelave tiskanega materiala. Ustanovitelja podjetja Rudolfa Mišmaša je občina Grosuplje leta 2006 podelila posebno priznanje “Zlati podjetniški ključ” in s tem v njem prepoznala priznanje in zaupanje njegovi kvaliteti storitev ter ljudem všečnim osebnostnim lastnostim. To pa je kapital in boniteta, ki zasenči vsako, še tako moderno podjetniško reklamo, saj ljudski glas seže v deveto vas in še dlje.

Kot tiskarna s tradicijo in napredno tehnologijo znamo poskrbeti za zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev. S svojo odločnostjo in prodornostjo za nove tehnologije in razumevanjem želja naročnikov stopamo korak dlje. S pozornostjo bomo poskrbeli, za vse od grafične priprave do končnega tiska. V fazi grafične priprave vam lahko tudi svetujemo pri izdelavi grafične podobe vašega podjetja. Razvili smo lasten sistem kakovosti, ki temelji na stalnem izboljševanju strokovnosti, kakovosti, raznolikosti ponudbe, predvsem pa prijaznosti do potrošnikov.

Že izdelane oblikovalske materiale nadgradimo, da zadostujejo vsem zahtevam kakovostne tiskovine, v skladu s celostno podobo nastopa na trgu predlagamo izboljšave in projekt izvedemo do maksimalnega uspeha.

Rezultat našega dela so zadovoljni naročniki, saj njihove želje in zahteve pripeljemo do kakovostnega končnega izdelka.

Radi vam bomo pomagali pri uresničitvi vaših želja. Že izdelane dizajne nam lahko dostavite s pomočjo elektronske pošte, lahko pa se tudi oglasite v naših prostorih kjer si bomo vzeli čas in idejo skupaj dodelali.

Storitve:
Naročnikom nudimo celostne rešitve projektov in izvedbo posameznih faz priprave za tisk ter dodelavo tiska. Pri našem delu smo fleksibilni in z največjim veseljem upoštevamo želje in predloge naročnika. Zato smo odprti za sveže ideje, kreativne projekte in uporabo novih tehnologij pri izpolnjevanju naročnikovih želja.